Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Diablo: The Creation of the Universe - Блогове - ПУЛСАР ФОРУМ
Покажи RSS Feed

HELL'S BELLS

Diablo: The Creation of the Universe

Гласувай за статията
Следващите думи ще ви помогнат да се изправите срещу сгъстяващия се мрак... защото трябва да се противопоставите на свършека на времето, когато моментът настъпи! И знайте, че краят не е предопределен. Известно е единствено Началото...

Прикачен файл 15606
Натиснете изображението за увеличение

Име:	black_pearl_3d-1280x800.jpg
Прегледа:	1039
Размер:	41.9 Килобайти
ID:	15608


Има различни предания за Сътворението и съществуванието преди нeго. Според една от версиите абсолютното нищо, предхождащо раждането на нашия свят, съдържало една единствена, съвършена перла. Вътрешността й била запълнена от могъщ, необятен дух - Единственият Ану. Създаден от блестящ диамант, той бил сборът на всички неща: добри и лоши, светли и тъмни, физични и мистични, радостни и тъжни - всичко се отразявало в кристалните фасети на неговата същност. Търсейки тотална чистота и съвършенство, Ану изхвърлил всичко зло от себе си. Цялата дисхармония била отстранена, но отхвърлените мрачни частици, острите, съсухрени изображения на омразата и надменността не можели да останат разделени, защото всички неща се привличат. Тези нехармонични части се събрали в Звяра - Дракона. Татамет било неговото име и от седемте си глави издишвал безкрайно смърт и мрак. Драконът бавно се образувал от проявленията, които Ану отделил от себе си. Накрая събирането на цялото дало начало на едно единствено зло - Първичното, от което щяло да се разпространи всичко лошо в света.

Макар и отделни същества, Ану и Драконът били обвързани в тъмната утроба на Перлата. Там те воювали един срещу друг в безкраен сблъсък на светлината и сянката в продължение на неизброими векове. Диамантеният воин и седемглавият дракон доказали, че са равни по сила и никой не можел да вземе надмощие в страховитата им борба. Накрая енергията им била изчерпана и двамата бойци си нанесли последни, помитащи удари. Енергиите, освободени при тяхната невъобразима ярост предизвикали експлозия от светлина и материя, толкова всеобхватна и ужасна, че дала началото на цялата заобикаляща ни вселена.Всички звезди на небето и тъмнината, която ги обвързва.
Всичко, което докосваме. Всичко, което усещаме. Всичко, което знаем.
Продължило в смяната на нощта и деня, в потичането на океанските течения и в огненото разрушение и създаването на семето.
Всичко, което ни е известно и което не ни е известно било създадено със смъртта на Ану и дракона Татамет.

В епицентъра на реалността лежи Пандемониумът, белегът на насилственото раждане на вселената. В хаотичния му център се намира Сърцето на сътворението - Окото на Ану, наричано Световния камък. Това е основоположният камък на всички места и времена, връзката между всички реалности и неизказаната възможност.

Ану и Татамет вече не съществуват, но техните различни същности проникнали в зараждащата се вселена и се превърнали в основата на онова, което познаваме като Рай и пламтящ Ад.

Блестящият гръбнак на Ану преминал през първичната тъма, където намалил скоростта си и се охладил. В продължение на безброй векове той се превърнал в Кристалната арка, около която Раят добил форма. От нея се отделили духове - блестящи ангели от светлина и звук, които олицетворили добродетелните проявления на онова, което бил Единственият.

Точно както Раят застинал в горните пространства, черното, тлеещо туловище на Татамет образувало спирала в дълбокия мрак на реалността. От ужасяващата му плът израснало царството на Пламтящия Ад. Седемте отделени от трупа на Дракона глави дали началото на седемте Демона - тримата най-силни от тях щели да станат известни като Първичните. Те, заедно с четиримата си по-малки братя, щели да властват над хищните, демонични пълчища, размножили се като ларви в изсъхналите кухини на Пламтящия Ад.
Така започнало всичко, което познаваме...

Запиши си "Diablo: The Creation of the Universe" в Digg Запиши си "Diablo: The Creation of the Universe" в del.icio.us Запиши си "Diablo: The Creation of the Universe" в StumbleUpon Запиши си "Diablo: The Creation of the Universe" в Google

Ключови думи: anu, beast, creation, diablo, dragon, tathamet
Категории
Игри , Игри

Коментари

Trackbacks