We Are Just A Moment In Time. A blink of an eye. A dream for the blind. Visions from a dying brain.
The road to hell is full of good intentions!
Можеше да пуснете играта и по-рано към хората, така или иначе не може да се инсталира. :)
Има правила, които трябва да се спазват. Има официална премиерна дата и нямаме право да я нарушаваме. Такива са изискванията на издателя.
We Are Just A Moment In Time. A blink of an eye. A dream for the blind. Visions from a dying brain.
Да, чували сме, само дето в цяла Европа доставките от онлайн магазините вече са изпълнени. И не, не съм го чул от чичото на мой далечен приятел. Старкрафт кутията е на една ръка разстояние от мен ;) Както и да е, не е фатално, важното е, че играта най-накрая излезе.
И това, че WOW сървърите са пълни с thor pet са глупости? ;)
![]()
Прав си, колекторсите са пуснати преди няколко дни, самите Близард са знаели, че това няма как да се предотврати, може би и затова са направили така инсталацията. Но това, че някои не спазват правилата не значи, че и Пулсар трябва да прави като тях.
Joey doesn't share food!
Да попитам още нещо. Входната врата на блока се заключва, но звънците не работят има ли начин куриера ми да се свърже с мен за да сляда и да си получа доставката? Един път извиках техници от интернет компанията ми и те си тръгнаха, защото било заключено и звънците не работели... Не искам това да се случи пак.:help:
По принцип куриерите звънят по телефона, когато доставят нещо, затова ви изискваме номер, за да има начин на свръзка. :)
08:50
Някой звънна на вратата и се огледах осъзнавайки, че спя от 2 часа и че това може и да е StarCraft. Ставам и надявам панталони и тичам към вратата - късно. Човека си е тръгнал. Поглеждам през прозореца и виждам как един бус на Speedy тръгва с мръсна газ.
Незнам обаче това ли е, което си мисля? На кой да звънна за да разбера? Пулсар или Спийди? И ако съм пропуснал поръчката, то каква е следващата стъпка? Телефонът ми не е звънял.
Bump.
Последна редакция от overneathe ; 27-07-2010 в 11:51
В момента 1 потребители преглеждат темата. (0 потребители и 1 гости)
Bookmarks