Здравейте на всички, вчера най-после успях да ползвам услугите на PS Store и успях да си заредя пари в акаунта посредством Българска карта.Ще пусна инфо в темата.Мисля, че ще е полезно за всеки, който иска да си купи нещо, но не е намерил начин до сега.
Предупреждавам!
Всичко, което правите е на ваша глава...аз не поемам отговорност ако нещо при вас не се получи или обърка в последствие.Въпреки, че вероятноста това да стане граничи до нула!
Така.
Идеята е да си направите виртуална кредитна карта, в която да вкарате пари с нормална дебитна или кредитна карта.
За целта ще трябва да имате лична дебитна/кредитна карта от долу изброените.
VISA
VISA Debit
VISA Electron
MasterCard
Maestro
Ако разполагате с някоя от следните карти, значи всичко е ОК.Аз лично заредих виртуалната си карта с дебитна VISA Electron към ПИБ.
За да направите виртуална кредитна карта ще трябва да ползвате услугите на този сайт
- Регистрирате си акаунт в сайта
(Избирате валутата в картата [USD, GBP])
- Пускате си заявка за Виртуална Карта.
- След като активирате Виртуалната си Виза зареждате пари в нея посредством личната ви карта.
(изваждането на виртуална карта не се таксува, таксуват се единственно зареждането на картата и транзакциите с нея.Таксите са някакви минималини)
- След като сте заредили исканата от вас сума във виртуалната кредитна карта, сте готови да пазарувате от PStore
(аз лично за сега пробвах единственно в Американският Стор, като закупих едно PSOne заглавие.Довечера ще тествам и със Европейският Стор)
Всичко ми отне някъде около 10 мин...след това вече с помоща на създадената карта може да пазарувате ( има си всичко CVV, номер, дати).
Логвате се в акаунта си и ползвате Storе-a без проблем.
*Важно!
с този метод може да пазарувате единственно от US Store!
Според мен вече е мит това да не може да се пазарува от PStore с Българска карта...Еntropay изглеждат стабилни и си мисля, че условията им са приемливи.
Ако има някакви въпроси задавайте ги в темата.Ще се радвам да помогна ако мога.
Bookmarks