Който е мислил да взема COD AW и още не е - сега е момента . На промоция в "12 сделки за Коледа" в ПС3 секцията - 129лв "Про" версията със всички DLC карти +ПС4 версията .:wink:
ДА
НЕ
Батето, пак е пиян !!!
Който е мислил да взема COD AW и още не е - сега е момента . На промоция в "12 сделки за Коледа" в ПС3 секцията - 129лв "Про" версията със всички DLC карти +ПС4 версията .:wink:
Здравейте,при създаване на нов акаунт за пс4 има ли 14 дневен безплатен пс+ или не?
Има да.
Стига да не си си правил вече акаунт в даденият регион през конзолата.
Взех го вече направо за 4ката, така или иначе на 3ката, няма кой да го играе. :) Иначе и аз го усетих това с двойното сваляне, като дойде Injustice от плюса. Версиите от диск явно са направени да искат диска за аутентикация. Предполагам си забелязал че дори и на диска да го инсталнеш, пак ти предлага да го купиш от стора, все едно е съвсем друга версия.
Да , забелязал съм го - явно далаверка да става - вси някой шЪ сЪ обърка и шЪ купи ... пак :lol:. Иначе аз го купих от ПС3 секцията едно че и там ми трябва :wink: и друго ,че в БГ сторето на ПС4 го няма ... седи си предната "сделка" неизвестно защо ...:lol:
Аз от бг стора на конзолата си го взех. От what's new го имаше като предложение и директно от там го заредих.
:lol: При мен е някаква аномалия - седи си ФИФА-та с цената за сделката , а като цъкнеш върху нея излиза COD :lol: , ама това го разбрах тая вечер ...
Големи благодарности Dedal!Благодарение на инфото ти се възползвах от намалението на COD AW.Поздрави!
В момента 1 потребители преглеждат темата. (0 потребители и 1 гости)
Bookmarks