По скоро ми е средняшка и тази SoR. Няма ги малките детайли които ме радват в другите бийт ем ъп игри. Дори на крайните нива има много малко противници на екрана. Разните боклуци по нивата като столове, маси, табелки и тн. не могат да се чупят с врагове. А това много го обичам - да метна някой през някоя телефонна кабинка или пощенска кутия (или мен да ме хвърлят). Същото важи и за самите нива - витрини и други разрушими неща в други игри тук са статични обекти. Уличните нива като арт са много добри. Арта на героите, били те и врагове, не ми хареса. Хареса ми обаче че има много комбота на играчите и че оръжията могат да се хвърлят. Някои чийтове са много интересни. Този който прави да не изчезват телата как го искам в другите игри от жанра.. :lol: Сървайвъл режима ме радва много. Опцията за CPU AI е страхотна. Не се сещам за друга beat-e-u игра освен тази и Final Fight 3 която да има такава. Компютъра тук е много по добър от този в FF3 де. Трака на играта не ми допадна. Може би защото са някакви нови версии, които не ми допадат толкова колкото "аркадните" варианти :) Не знам дали нивата в които караме мотори или джетове ги е имало в предните игри от поредицата, ама са много досадни. Ще играя от време на време бонус режимите, но класическия режим от улиците до замъка на главния лош, през всичките му наемници, ще го оставя за други игри :wink:
Bookmarks