Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Модераторски/администраторски контрол
1 от 2 1 2 ПоследнаПоследна
Показани резултати 1 до 10 от 16

Тема: Модераторски/администраторски контрол

 1. #1

  Регистриран на
  Jan 2011
  От
  Варна
  Години
  38
  Мнения
  739
  Точки Опит
  11,767
  Level
  84
  Блог статии
  1
  Gamer IDs

  Gamertag: terziev81 PSN ID: vanko_terziev

  По подразбиране Модераторски/администраторски контрол

  И така , създавам нова тема , ако ще дискусия за Модераторския/администраторския контрол .

  Провокира ме една вчерашна тема , а именно http://forum.pulsar.bg/showthread.ph...624#post268624
  Също така получих и съобщения от други потребители на форума , които подкрепиха мнението ми. Ето го и него:

  Та , темата е >http://forum.pulsar.bg/showthread.ph...624#post268624

  Моите уважения към модераторския контрол, но написаното от Jim Raynor в последния му пост е некоректно и има неподходящо съдържание. Модераторския му контрол определено не е на ниво , освен това би било добре да си запази мислите дали сме малоумници без работа (или нещо друго) само за себе си.

  Също така , не виждам защо е заключил темата , при положение ,че вероятно могат да се модерират малко мненията на тези които са: "случаен наблюдател, който въобще не го интересува темата, за да налее масло в огъня" .

  Друго , което мисля да споделя с целия форум е : Защо се допускат мнения на потребители , а въобще и такива потребители , които използват обидни квалификации като например :"незавършили дори средното си образование пишлигари" ( последното от поста на nikolaj)

  Друго важно нещо е , че когато решиш да упражняваш някакъв контрол на каквото и да било ниво , трябва да внимаваш , дали и ти самия понякога не прекрачваш границите на собствените си забрани.

  Еми това исках да споделя.Има и друго , но за момента ще си го запазя за себе си ,докато ,или в случай на по нататъшни рестрикции към мен ,предприети от модераторите/администраторите на форума , защото съм решил да изкажа мнението си без да обиждам или да нападам личностно други потребители.

  П.П. Не разбрах къде съм имал некоректно поведение за наложеното наказание:

  Gears of War: Judgment Причина: Некоректно поведение

  16-07-2013 21:36 от Jim Raynor

  26-07-2013 21:36

  П.П. 2 След този си пост http://forum.pulsar.bg/showthread.ph...636#post268636 , получих червена точка от неизвестен(много ясно) , със следния текст: Определено е на ниво модераторския контрол. Че даже е слаб.
  Позволете ми да не се съглася , тъй като в случая виждам съвсем различно нещо.


  Правя темата и се надявам тя да не бъде изтрита (да видим сега какво е нивото и нагласата) , като също така изразявам надежда и други потребители да се включат , да изразят мнението си.
  Последна редакция от vankoterziev ; 24-07-2013 в 23:53
  Шутове за всички шутове.
  turbopunkfolkwellness

 2. #2

  Регистриран на
  Dec 2011
  Години
  23
  Мнения
  156
  Точки Опит
  4,273
  Level
  57
  Gamer IDs

  PSN ID: innerfirebg

  По подразбиране Отг: Модераторски/администраторски контрол

  Според мен потребителите във форума нямат право да се мешат в решенията и действията на модераторите. Има си някакви поставени условия, съответно всеки модератор индивидуално се е съгласил с тях и ако действията им са противозначни на условията, които са поставени от баш шефа би трябвало да има някакви последствия.
  Нищо лично към който и да било във форума. Аз съм съвсем нов член и не смятам, че моето мнение е от голямо значение, но все пак и аз да се обадя, където не ми е работа.
  С цялото ми уважение към модераторите, нека всички да бъдат уважавани, бъдете учтиви към всеки потребител, както и те от своя страна към вас. Обаче когато някои прекрачи допустимите граници на неуважително поведение да си понесе последствията.

  А пък за тези, които смятат, че хлапетата или т.нар. "пишлигари" нямат място в този форум, бих казал, че тяхното поведение е далеч по детинско и просташко.. какво говори това за вас "зрелите и образовани мъжаги" ?

 3. #3

  Регистриран на
  May 2008
  От
  Sofia, Bulgaria
  Години
  37
  Мнения
  3,962
  Блог статии
  12

  По подразбиране Отг: Модераторски/администраторски контрол

  Тук следва да се изкажа най-вече аз, защото укорите ви би трябвало да са предимно към мен като активен администратор на форума. Нямам намерение да се защитавам, нито да се правя на света вода ненапита. Ще обясня нещата и надявам се, ще ме разберете веднъж завинаги, за да няма повече подобни теми.

  Форумът на "Пулсар" е фирмен. Това означава, че тук ние ("Пулсар") определяме правилата, защото къщичката е наша и имаме конкретни изисквания към гостите ни. Не виждам нищо нередно или неразбираемо в това. С регистрацията си тук вие като потербители сте приели да спазвате условията ни, за да бъде общият ни престой приятен.

  Друг е въпросът дали, влизайки в нашия "дом", хората желаят да спазват добрия тон, да бъдат коректни едни към други както и към нас като домакини. Смея да твърдя, че в последните 2 години сме оставили доста по-голяма свобода за потребителите ни, отколкото е била преди това. Причините са много и не мисля да ги обсъждам тук или където и да било другаде, защото те не ви засягат по никакъв начин.

  Кои са вашите администратори?
  Служителите на фирма "Пулсар" сме: Nightwish, Tool, lupo. Знаете, че всеки ден съм на ваше разположение, за да ми споделите някакво притеснение, някакво ваше желание или проблем. Опитвам се да ги разрешавам максимално бързо, тихо и без излишни драми. Дали успявам вие можете да кажете. Не мисля, че някога съм се държала грубо с някого и ако е така, то моля да бъда извинена.

  Модераторите
  Има няколко човека, които са от много години във форума ни - Antrix, Jim Raynor, Henshiro, The GrimReaper, DonNikos, Марто. Това са хора, на които изключително много държим, безкрайно им благодаря за подкрепата и усилията, които полагат, за да ни помогнат за общата ни цел. Те не са част от екипа на "Пулсар", но доброволно и абсолютно безвъзмездно се занимават с неприятната работа да бъдат "кучетата-пазачи" на форума. Доказали са се във времето като хора, на които може да се разчита и които допринасят с присъствието си за колорита на този форум с полезни мнения и ангажираност.

  Точно така, ХОРА! Всекиму се случва да изпусне нервите си, да няма ден и да допусне грешка. Още повече, че има потребители, които системно злоупотребяват с доверието ни и се опитват да ни "скачат по главите". Има такива, които на базата, че са отдавна тук, се смятат за по-привилегировани от другите и си позволяват да поставят условия и да нарушават общовалидни правила с идеята, че сме приятели и ще им се "размине".

  Тук е мястото да кажа, че:
  1. За мен всички са равни и когато има проблем, се опитвам да го разнищя докрай, преди да отсъдя.
  2. Има механизми, с които да докладвате за нередност. За пореден път ви призовавам да ги използвате!
  3. Модераторите имат повече права от обикновените потребители, но те също са потребители. Избрали сме тази форма, за да стимулираме повече външни хора да прегърнат идеята, че форумът е "общо място" и да се грижат за него като за нещо свое. Не мислете, че с тях не говорим и не обсъждаме възникнали проблеми.


  За конкретното мнение на Jim Raynor ще кажа, че е с доста остър език и определено има неща, които ще модерирам. От друга страна напълно го разбирам и му влизам в положение, защото има потребители, които откровено прекаляват с поведението си. Многократно сме говорили, че сплотеното ядро много трудно дава шанс на нови потребители и обикновено ги напада и гони с отношението си. Приканвам ви за повече толерантност към чуждото мнение, защото тук дипломи не издаваме и уважението не се печели с "ууууу, нищо не разбираш"! Повярвайте ми, вие/ние също не разбираме от много неща!

  С това смятам да приключа, защото постът ми се получи прекалено дълъг.
  Благодаря за вниманието!
  We Are Just A Moment In Time. A blink of an eye. A dream for the blind. Visions from a dying brain.

  The road to hell is full of good intentions!

 4. #4

  Регистриран на
  Oct 2008
  От
  Стара Загора
  Години
  31
  Мнения
  3,212
  Точки Опит
  19,725
  Level
  93

  По подразбиране Отг: Модераторски/администраторски контрол

  Със две ръце подкрепям vankoterziev

  Дисциплината тук е под всякаква критика,пишат се обидни квалификации(най вече в рейтинг системата),но не се предприема абсолютно нищо,въпреки,че се дават обещания за строги наказания ,но виновните продължават да бълват едно и също..Почвам да си мисля,че тук се толерират мненията на изватеняците и определено има такива,съвсем сериозно..Явно в този форум се действа с двоен аршин.
  El Barça no es un club de fútbol, es un sentimiento


 5. #5

  Регистриран на
  Aug 2009
  От
  Видин
  Мнения
  1,014
  Точки Опит
  10,975
  Level
  83

  По подразбиране Отг: Модераторски/администраторски контрол

  Как не ви е срам да ревете ? На колко от вас съм гледал имената в Любим продукт на Еди кой си-знаете къде.Има такива които приканват участници в тоя сайт да станат членове на техните си сайтове,има такива които насочват постоянно юзърите към покупка отвън !
  Ако бях от Пулсар на горепосочените им тегля шута веднага без обяснения щом не купуват от мен,или ми пренасочват потенциалните клиенти към други места.
  Ами игрите които сменявате и продавате в тоя форум от години ? Това оценявате ли го ? И че с тоя си жест Пулсар малко си реже клончето ,за да ви облекчи животеца ?
  И накрая ще дойде некой си,и ще каже че модераторите били еди кво си.Я си гледайте работата и не се правете на ощипани моми.Много па сте обидчиви и чувствителни нещо !
  Който му не изнася - у лево !
  Ванко,я пусни тая тема в Замунда да видиш как само след минута ,след първия рефреш на страницата ще те плесне в челото надписа This account has been disabled

 6. #6

  Регистриран на
  Jun 2012
  От
  Гетото
  Години
  29
  Мнения
  296
  Точки Опит
  6,022
  Level
  67

  По подразбиране Отг: Модераторски/администраторски контрол

  Пичове, чак ви се чудя кога ви остава време в тоя хубав сезон да се дъвчете по форумите.Е, на по бирка или пет по го възприемам.Ама, кой к'во казал-рекъл, написал.
  На мен един модератор, умишлено няма да споменавам ника му, ми плясна наказание в едно от първите ми мнения, защото попитах в темата и видиш ли то имало важни теми, да, ама не, защото първо през важните минах и там линковете не работеха.Вместо да си ревна, аз си го метнах в другия крачол.Влизам на другия ден и гледам "нарушението" е анулирано и друг модератор ми е дал +, за да оправи простотията.

 7. #7
  Спечелени турнири: 13

  Регистриран на
  May 2010
  От
  София
  Години
  36
  Мнения
  2,059
  Точки Опит
  37,248
  Level
  99
  Блог статии
  1
  Gamer IDs

  PSN ID: Pijo55555

  По подразбиране Отг: Модераторски/администраторски контрол

  Мисля, че Найтуиш доста добре го каза - тук сме на "гости". Има правила и те трябва да се спазват поне в някаква степен. Не мисля, че има смисъл да се сърдите и карате за простотии. Тук сме(поне аз) да се забавляваме, да си полафим с готини хора...
  Така или инак това е малък форум, малко са редовните посетители. Нека да не обтягаме отношенията в тази приятна малка общност с безмислени крамоли...

  Бих предложил ако някой има нуждата да се заяжда, да го прави в някой друг форум...


  И ето Ви една забавна историйка за пълна простотия:

  Наскоро в един друг форум, в който членувам, някакъв олигофрен му изтриха безмислена тема. Точно 5 минути по-късно се пръкна нова тема, озаглавена "е*ете си майките" и познайте какво беше съдържанието и... Пичът си снимал малкото полово органче и го постнал TILE формат на изображение... :)

  1-ва гъбка - хоп, 2-ра гъбка - хоп, 3-та гъбка - х..., 3-та гъбка - х..., 3-та гъбка - хоп...:lol::lol::lol:


  Надявам се да не виждаме и тук подобни теми...:-P
  „Времето е наркотик, много от него убива.“
  „Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.“

 8. #8

  Регистриран на
  May 2008
  От
  Sofia, Bulgaria
  Години
  37
  Мнения
  3,962
  Блог статии
  12

  По подразбиране Отг: Модераторски/администраторски контрол

  В случай че някой се зачуди защо съм изтрила мненията ви, аз съм ги изтрила, отговарям - няма да позволя да се принизи проблема до някакво махленско ниво. Няма да позволя и да сипете обиди помежду си и да си мислите, че сте забавни и остроумни!

  1. Не обичам да трия теми, не обичам да трия и мнения, но понякога се пишат толкова откровени глупости, че не ми остава друг избор.
  2. Предлагам на всеки, който се чувства засегнат от нашето "безхаберие" за проблемите му - да напише колко пъти молбата му не е била удовлетворена, независимо в колко хиляди часа през нощта или деня е написана.
  3. Ако някой от вас желае да стане модератор, за да види колко "приятна" работа е това - с радост ще обмислим кандидатурата му.
  4. Не толерираме никого, без значение кой е и от колко време е във форума.
  5. Няма да се поддам на натиск, само защото някой потребител е решил, че има правото да се държи ултимативно, изтъквайки че е клиент на фирмата. Може да ви е странно, но тук сме получавали и заплахи за физическа саморазправа, "уволнявали" са ме неколкократно. Още сме тук и "мърдаме", значи не е ефективен подход.
  6. Преди да пуснете някое мнение някъде, прочетете го поне 5 пъти и се замислете струва ли си да го споделите изобщо. Ей така, да направим опит за спорта.
  7. След всеки пост има едно триъгълниче, на което отговаря фразичката "Докладвай". След като смятате, че сте онеправдани, чувствайте се поканени да използвате пълната функционалност на форума и сами да се грижите за чистотата му.
  8. Ако някой системно ви дава отрицателен рейтинг, то може би по някакъв начин сте предизвикали "народното недоволство". Обикновено общността много бързо изолира дразнителите и се предполага, че някъде грешим, за да сме в това положение. Особено когато не става въпрос за системно даване на отрицателен рейтинг само от 1 човек, а за цяла група от хора. И състоянието "жертва" никак не помага в такива ситуации, а промяна на поведението. И още нещо, отрицателният рейтинг не е лошо нещо, той е показател, че някъде грешите и не разбирам защо се превръща в такава огромна драма.
  9. Уважавам мнението на всеки, каквото и да е то, а повярвайте ми имала съм случаи, в които ми е идело да си изхвърля компютъра през прозореца от бяс. Дали ще е трудно да се опитате за миг поне да влезете в положението на човека-модератор, който ежедневно е заливан с десетки проблеми, неспазване на правила, оплаквания, желания и т.н. Предполагам ще ви даде добра отправна точка за поведението ви впоследствие.

  Сега ви пожелавам приятен и слънчев ден! Надявам се за мен да бъде такъв, независимо от това, с което ме посрещнахте тази сутрин!
  We Are Just A Moment In Time. A blink of an eye. A dream for the blind. Visions from a dying brain.

  The road to hell is full of good intentions!

 9. #9

  Регистриран на
  Oct 2008
  От
  Стара Загора
  Години
  31
  Мнения
  3,212
  Точки Опит
  19,725
  Level
  93

  По подразбиране Отг: Модераторски/администраторски контрол

  Бог да пази потребителите и всички който обитават често форума ако аз,точно
  аз стана модератор...Драконови мерки ще са най-малкото което ще приложа на всички .
  Айде,чао за сега от мен,бия си камшика,че времето вънка е зверски добро !
  El Barça no es un club de fútbol, es un sentimiento


 10. #10

  Регистриран на
  Jul 2010
  От
  Стара Загора
  Години
  26
  Мнения
  979
  Точки Опит
  12,609
  Level
  86
  Gamer IDs

  Gamertag: The Presator XFIRE ID: presator Steam ID: the_presator

  По подразбиране Отг: Модераторски/администраторски контрол

  Imo модераторите/ админите в този форум си вършат перфектно работата :) Последната страница в темата за Гиърса се беше превърнала в караница, напълно разбирам защо Джим е трил и раздавал жълти картони :lol: То не може да подстрекаваш към безсмислен спор, който може преспокойно да се води и на ЛС или дори в коментарите на профилните страници, и да очакваш флейм уор-а да си бушува.
  П.С. Подкрепям кандидатурата на Мозъка за модератор! 8-) Ще е интересно да се види какво ще направи.
  Потребители сдобили се с власт мммм :twisted:
  П.С. Да се разкрие тайната самоличност на Баращият Меча! :lol: Или може би е по-добре да си остане в тайна, за да имаме форума мистерия :-P
  "You said it yourself, Kain... there are only two sides to your coin."
  "Apparently so, but suppose you throw a coin enough times... suppose one day, it lands on its edge."


1 от 2 1 2 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители, разглеждащи темата

В момента 1 потребители преглеждат темата. (0 потребители и 1 гости)

Подобни теми

 1. <Дискусия> Модераторски произвол.
  От Tenebrus в раздел Обща
  Отговори: 6
  Последно: 17-02-2012, 17:19
 2. <Купувам> КУПУВАМ ДУАЛШОК КОНТРОЛ ЗА ПС3
  От rchovanski в раздел Архив
  Отговори: 1
  Последно: 20-11-2011, 16:08
 3. Guitar Hero контрол
  От Meriadoc в раздел Обща за игрите
  Отговори: 2
  Последно: 23-12-2009, 18:29

Bookmarks

Права

 • Не можете да пускате нови теми
 • Не можете да отговаряте
 • Не можете да прикачвате файлове
 • Не можете да редактирате мненията си
 •