Търся си някой за батъл-чета по възможност с компетитив покемони
Търся си някой за батъл-чета по възможност с компетитив покемони
Много сте силни там. Вие помпате по цял ден. Няма толко време млади момко :)
....... and yes..... there will be Blood.......
http://www.gametrailers.com/videos/b...iancie-trailer
А аз съм хванал едва половината от наличните :lol:
Състезателният аспект на играта така и не успя да ме грабне. Трябва ти адски много време, за да "отгледаш" конкурентноспособен Покемон, което, макар и намалено десетократно в сравнение със стари игри от поредицата, все пак по мое мнение не си заслужава усилията. Това за мен напълно разваля удоволствието от играта и влиза в пречка с посланието, което анимето и играта като цяло се опитват да предадат. :)
Винаги го е имало това и за мен лично след супер късото стори на x/y това е най-интересната част от играта... На мен лично да отгледам (брийдна) перфектния покемон отнема час-час и половина макс...Пък и не е нужно да ги левелваш до 100 тя играта си ги прави на 50ти левел автоматично... Дори EV трейнинг-а ти е лесен минигейм . Апък анимето е само реклама на играта според мен нямат толкова много общо честно казано...
Здравейте имa ли все още хора, които следят темата? Ако има ми пишете на ЛС или тук да разменяме кодове.
Също така кой тук е готов за Alpha Saphire И Omega Ruby?
Последна редакция от Martinik ; 05-06-2014 в 20:06
In my opinion, it is an interesting question, I will take part in discussion. Together we can come to a right answer.
В момента 1 потребители преглеждат темата. (0 потребители и 1 гости)
Bookmarks